Loading...

Zwembad pompen : IntelliFlo®

De IntelliFlo®  met variabele snelheid heeft 8 versnellingen met een programmeerbare klok voor elk toerental en een LCD-scherm dat de werkelijke wattageverbruik en snelheidinstellingen weergeven. Het is de perfecte oplossing voor klanten die willen dat de besparingen en de prestaties worden geleverd door betrouwbare IntelliFlo technologie met geïntegreerde tijdklok instellingen voor code compliancy of installaties zonder automatiseringssystemen.

Deze nieuwe IntelliFlo® biedt dezelfde betrouwbare prestaties en energiebesparingen die de IntelliFlo de best verkochte pomp met variabele snelheid op de planeet heeft gemaakt.

Verschillende functies

  • Energiebesparingen tot 90% ten opzichte van traditionele pompen.
  • 8 programmeerbare snelheden en ingebouwde timer om de pomp te waarborgen; draait op optimale snelheid en duur.
  • Ultra-efficiënte permanent magneet motor ontwerp; vermindert lawaai en trillingen voor een grotere efficiëntie en een langere levensduur van de pomp.
  • Dramatisch stiller operatie - zo laag als 45 decibel - ongeveer 4 keer stiller dan de meeste traditionele pompen.
  • Totaal ingesloten ventilator-gekoeld (TEFC) ontwerp en het lage gemiddelde operationele snelheid maakt IntelliFlo de stilste pomp op aarde.
  • Volledig compatibel met IntelliTouch®, EasyTouch®, Suntouch® Pool Control Systems en andere merken van digitale pool / spa controls voor het beheren van de pomp, verwarming, verlichting, massagestralen en waterpartijen.
  • Gebouwd in diagnostiek; beschermen de pomp voor een langere levensduur.
Wilt u graag berekenen hoeveel uw pomp nu verbruikt en hoeveel Euro u kunt besparen door een aankoop te doen van de intelliflo VSD pomp van Pentair? Bereken het hier:
Funny Pool Kalmthout - Zwembadpompen
Funny Pool Kalmthout - Zwembadpompen
Funny Pool Kalmthout - Zwembadpompen
Funny Pool Kalmthout - Zwembadpompen
Funny Pool Kalmthout - Zwembadpompen