Loading...

Onderhoudsproducten voor uw zwembad

Eerst gaan we altijd ons water testen voor we er producten in gaan doen ! Meten kunnen we met teststrips of digitaal

Of u kan kiezen voor een automatisatie op chloor/ph of op zout/ph 

Onderhoudsproducten met chloor

Wanneer je handmatig de producten toevoegt, gebruiken we ALC, PH , Chloortabletten, Granulaat , Clearwater, Vlokkenzakjes.  Wij hebben grote en kleine verpakkingen van Huismerk , HTH, Bayrol, Lotus.

Je kan ook alles laten automatiseren, heeft zijn voordeel dat je er veel minder naar moet kijken en dat de toestel neemt wat hij nodig heeft, zo ga je dus veel minder producten gebruiken en dus minder kans op groen water. Bij automatisering wordt er gebruik gemaakt van de vloeibare producten.

Zwembadzout

Het zwembadzout dat je in uw bad doet gaat door de zoutelectrolyse en wordt omgezet in natuurlijke chloor (de chloor uit de emmers is chemische chloor). De zoutconcentratie is 300 keer minder dan de zee , zo proef je bijna geen verschil met de chemische chloor . Het is wel veel beter voor de huid en de gezondheid. Mensen met psoriasis en astma hebben met zout veel minder last. Dankzij het zout heb je ook minder last van schommeling van PH en ALC, dus ook minder kans op groen water. Een zoutelectrolyse wordt meestal gecombineerd met een automatisering. Wenst u dit niet dan zal u handmatig moeten meten en producten toevoegen.

 

Onderhoudsproducten

Polyfosfaar kristallen 1kg


Polyfosfaar kristallen 1kg De polofosfaat kristallen remmen op chemische wijze de vorming van aanslag ter hoogte van de injectiespuiten voor vloeibare chloor.

Een kleine hoeveelheid kristallen in het chloorreservoir zal kristallisatie van de chloor vertragen, waardoor de injectiespuiten voor vloeibare chloor minder snel verstopt geraken door aanslag.

Toepassing & gebruik: voeg per 20l. chloor een 2-tal kristallen toe (rechtstreeks aan de bus chloor van waaruit je chemicaliƫn worden opgezogen) ter preventie van kristallisatie.

Opgelet: Voeg dit nooit toe aan zwavelzuur ! ( PH min of PH plus)


Polofosfaat kristallen: Ter bestrijding van kristallisatie!