Loading...

Teatro tuinparasol

De Teatro parasol is de kleinste telg uit de Solero familie. Deze tuinparasol heeft een doekdoorsnede van 270 cm. Het solide frame van de Solero Teatro is van aluminium. De poedercoating is chique zilvergrijs. U heeft de keuze uit een aantal fraaie doekkleuren.

Op de kleintjes letten

Het parasoldoek is van een degelijke zware kwaliteit en is gegarandeerd kleurvast. Blauw blijft, ook na een paar jaar, gewoon blauw. Elke draad is namelijk afzonderlijk gekleurd vóór het weven! Bovendien ontvangt u van ons een gratis beschermhoes bij uw parasol. U draait de Solero Teatro in slechts enkele seconden open en dicht. De parasol laat zich heel gemakkelijk vervoeren. De Solero Teatro parasol bewijst dat kwaliteit niet altijd onbetaalbaar hoeft te zijn.

Stralend middelpunt

De Solero Teatro is dan ook een graag geziene gast op de camping. Maar ook in uw tuin of op uw horecaterraszal hij u uitstekend van dienst zijn. Zeker in combinatie met de Solero Accento. Deze snoerloze, oplaadbare parasollamp werd al vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard! Meer hierover vindt u in de rubriek verlichting. Op zoek naar een parasol voor jaren plezier? Neem dan contact met ons op.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren 

270cm rond model 

Funny Pool Kalmthout - Solero Teatro
Funny Pool Kalmthout - Solero Teatro
Funny Pool Kalmthout - Solero Teatro
Funny Pool Kalmthout - Solero Teatro