Loading...

Presto horecaparasol 

Presto staat in Italië voor snel. De nieuwste horecaparasol van Solero doet zijn naam niet tekort. Met het unieke easy-turn mechanisme opent u de Presto namelijk écht in een handomdraai! Sluiten gaat zelfs bijna automatisch. Op het moment dat u de knop terugdraait, glijdt de Presto parasol bijna als vanzelf in gesloten positie. Ideaal voor in de horeca, nu kunt u ‘s avonds pas echt snel sluiten!

Stevige kwaliteit

De Solero Presto komt met een stevige mast van 63 mm. De baleinen zijn extra verstevigd, waardoor de parasol bestand is tot een windkracht van 5 BF. De poedercoating is chique zilver. U kunt kiezen uit twee uitvoeringen: een vierkante parasol van 330×330 cm. of een ronde uitvoering van 400 cm. Beide uitvoeringen zijn leverbaar met trendy, kleurvaste doeken in de tinten naturel, taupe of zwart.

Kleur bekennen

Het doek van de Presto parasol is, evenals de doeken van de andere parasols, voorzien van een speciale waterafstotende coating. Bovendien is dit doek 100% recyclebaar. Goed voor het milieu en een prima bescherming voor uw gasten! Het doek heeft namelijk een UPF waarde van 50+ en biedt dus een optimale bescherming tegen zon en regen. Natuurlijk ontvangt u ook een beschermhoes bij uw parasol. Wilt u de Presto parasol op uw terras? Neem dan ‘snel’ even contact met ons op!


SPECIFICATIES - Horeca- of tuinparasol met middenmast. - Type Solero Presto Pro 330x330cm. - Zilvergrijs aluminium frame. - Met telescopische mast. - Diameter 65 mm. - Bediening d.m.v. een easyturn knop. - Inclusief gratis beige beschermhoes. - Kleurvast en waterafstotend 300 grams O'Bravia doek zonder volant. - Doekkleur zwart. - UPF waarde 50+. - Uitstekende kwaliteit! - Met 2 jaar fabrieksgarantie op de aluminium constructie en maar liefst 4 jaar garantie op de kleurechtheid van het doek.


Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten :

Rond 4meter

3,3x3,3 vierkant 

Funny Pool Kalmthout - Solero Presto
Funny Pool Kalmthout - Solero Presto
Funny Pool Kalmthout - Solero Presto