Loading...

Zalig relaxen en genieten in uw eigen vertrouwde jacuzzi of hottub

Een Vajda spa is voor elke tuin een trekpleister. Onze spa's zijn van Europese makelij en worden ontworpen voor maximaal comfort.

Hottub was in het verleden meestal rond of achthoekig, gemaakt van hout en biedt plaats aan 4-6 personen. Om lekkage te voorkomen, werd een voering aan de binnenkant van de kuip gedrapeerd. De houten hottub ontbrak niet aan comfort dankzij de recht houten bench zitplaatsen. Het werd meestal buiten geplaatst en werd geëxploiteerd met een pomp en kachel. Vandaag, is de term hottub opgevat als hetzelfde als whirlpool spa.

Spa is over het algemeen gedefinieerd als een trendy resort of hotel met minerale bronnen. Whirlpool Spa is meestal vervaardigd met acryl in combinatie met Bank, voorgevormde kuipstoelen en lounge stoelen. Het wordt beheerd met een pomp en kachel en kan zowel binnenshuis en buitenshuis geïnstalleerd worden.

Acryl biedt een duurzame afwerking, terwijl fiberglas zorgt voor de structurele integriteit van de spa. Wat zij hottubs noemen in Engeland, is het hetzelfde als whirlpools in Duitsland, jacuzzi in Italië, strandjutter in Slowakije, kuuroorden in Zwitserland of draagbare kuuroorden in Polen.

Wij verenigen al deze voorwaarden voor hydrotherapie-eenheden, bubbelbaden en kuuroorden in één eenvoudige hottub spa ervaring: VAJDA Lotus kuuroorden serie!

Jacuzzi Janus
Jacuzzi Zeus
Jacuzzi Neptune
Jacuzzi Neptune de Luxe
Jacuzzi Maximus
Jacuzzi Ultimus
Jacuzzi Octavia
Afdekking Jacuzzi