Loading...

Solero Prostor muurparasol

De Solero Prostor P7 muurparasol is in drie formaten leverbaar: twee vierkante uitvoeringen van 250 en 300 cm en een rond exemplaar met een diameter van 350 cm. Voor welk formaat u ook kiest, de P7 muurparasol laat zich altijd uitzonderlijk makkelijk bedienen. Met behulp van de geïntegreerde gasveer schuift u de parasol moeiteloos open en dicht.

Draaibare beugels

Ondanks zijn formaat, is de Solero Prostor P7 opvallend eenvoudig van links naar rechts te draaien. Deze ruimtebesparende parasol wordt aan de boven- en onderzijde namelijk gedragen door twee draaibare muurbeugels. Hiermee verplaatst u de schaduw moeiteloos over uw terras.

Volledig beschermd

In gesloten positie valt de parasol nauwelijks op. Het systeem sluit volledig naar de mast. De gratis hoes beschermt zowel het doek als de aluminium constructie. Het sluiten van de parasol gaat minstens zo gemakkelijk als het openen ervan. U draait aan de knop en de parasol doet het werk voor u. Zodra de parasol naar de mast is geschoven kunt u de knop weer terugdraaien, de parasol is dan gesloten.

De Solero Prostor muurparasol wordt geleverd met hetzelfde unieke en gepatenteerde one-move systeem als de P6 Quattro parasols. In het filmpje ziet u hoe makkelijk de parasols zich laten openen en sluiten. Wilt u ‘s avonds wat langer blijven zitten? Als optie is ook verwarming of verlichting verkrijgbaar. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Funny Pool Kalmthout - Solero Prostor
Funny Pool Kalmthout - Solero Prostor
Funny Pool Kalmthout - Solero Prostor
Funny Pool Kalmthout - Solero Prostor