Zalig relaxen en genieten in uw eigen vertrouwde jacuzzi of hottub

JacuzziEen Vajda spa is voor elke tuin een trekpleister. Onze spa's zijn van Europese makelij en worden ontworpen voor maximaal comfort.

Hottub was in het verleden meestal rond of achthoekig, gemaakt van hout en biedt plaats aan 4-6 personen. Om lekkage te voorkomen, werd een voering aan de binnenkant van de kuip gedrapeerd. De houten hottub ontbrak niet aan comfort dankzij de recht houten bench zitplaatsen. Het werd meestal buiten geplaatst en werd geëxploiteerd met een pomp en kachel. Vandaag, is de term hottub opgevat als hetzelfde als whirlpool spa.

Spa is over het algemeen gedefinieerd als een trendy resort of hotel met minerale bronnen.
Whirlpool Spa is meestal vervaardigd met acryl in combinatie met Bank, voorgevormde kuipstoelen en lounge stoelen. Het wordt beheerd met een pomp en kachel en kan zowel binnenshuis en buitenshuis geïnstalleerd worden.

Acryl biedt een duurzame afwerking, terwijl fiberglas zorgt voor de structurele integriteit van de spa. Wat zij hottubs noemen in Engeland, is het hetzelfde als whirlpools in Duitsland, jacuzzi in Italië, strandjutter in Slowakije, kuuroorden in Zwitserland of draagbare kuuroorden in Polen.

Wij verenigen al deze voorwaarden voor hydrotherapie-eenheden, bubbelbaden en kuuroorden in één eenvoudige hottub spa ervaring: VAJDA Lotus kuuroorden serie!


Wij zijn ook verdeler van lotus !!

 


Klik hier om meer te lezen over onze onderhoudsproducten voor u jaccuzi of swimspa te Kaltmhout.

                               

Jacuzzi verplaatsen of verhuizen ?

  • Omdat u verbouwingen gaat doen en de jacuzzi staat in de weg
  • Aanleggen van een nieuw terras
  • U gaat verhuizen en de jacuzzi gaat mee

Of om eender welke reden dan ook de jacuzzi dient verplaatst of weggehaald te worden ,voor Funny Pool is dit geen enkel probleem.

Wij schakelen groot materiaal in indien nodig.

 

Funny Pool helpt u steeds met raad en daad. Contacteer ons voor een gesprek over de vele mogelijkheden die wij bieden.
Zo maakt u de beste keuze, die wij vervolgens voor u installeren.

Funny Pool heeft alles voor een fun tuin: zwembaden, zwemvijvers, parasols, trampolines .