Funny Pool in Kalmthout laat u genieten
van uw eigen zwembad

Wie zijn wij

Funny Pool is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle types zwembaden, zwemvijvers, sauna's en jacuzzi's.
Vooral de geïsoleerde en de keramische monoblok zwembaden zijn onze specialiteit. Houten en stalen zwembaden zijn op aanvraag te verkrijgen.
Zelfbouwers kunnen bij ons terecht met al hun vragen. Zij krijgen steeds begeleiding, zodat ze zelf hun bad kunnen bouwen. Hebben ze hulp nodig, kunnen ze op ons rekenen.

Al meer dan 18 jaar geven we gezinnen een zwembad om van te houden.
Wat destijds begon als hobby, een vriend helpen die vroeg " kunt u eens naar mijn pomp komen kijken", is uitgegroeid tot een bloeiende zaak.
Eerst van thuis uit begonnen, dan een winkel, maar al snel werd het tijd voor een veel grotere winkel met showroom en magazijn.
We hebben veel  voorraad van pvc en andere materialen, en dus meteen leverbaar.

Wat is belangrijk voor het team van Funny Pool:

Perfect aangelegde zwembaden, pompen en materialen die stil en vooral zuinig zijn.
Onze NA service is heel belangrijk, we zijn steeds telefonisch bereikbaar op alle werkdagen van 9 tot 22 u , in het weekend en feestdagen van 10 tot 22 u. Tijdens het bouwverlof werken wij gewoon verder, wij nemen onze vakantie later op .

Ons Team:

Funny Pool is een familiebedrijf, Wim en Chantal Stein zijn de zaakvoerders, de dochters helpen mee in de zaak.
Graag werken wij samen met  goede en betrouwbare onderaannemers, dit voor het uitgraven en plaatsen van boordstenen en terrassen of elektriciteitswerken. 

Wim Stein:

Zaakvoerder en de man van de "buitendienst".
Reeds meer dan 18 jaar bouwt hij zwembaden, en is op de hoogte van bijna alle types pompen, filters en rolluiksystemen.
Bouwen,renoveren en plaatsen  van zwembaden  is zijn specialiteit.
Zijn slogan " alles kan, niets moet en voor alles is een oplossing".

Chantal Van De Ponseele - Stein:

Zaakvoerster  inkoop / verkoop .
Heeft 5 jaar mee zwembaden gebouwd en is technisch goed onderlegd , dit heeft als voordeel dat ze veel weet over materialen en pvc.
U kunt bij haar terecht voor een goede wateropleiding, zelf volgt ze minstens 3X per jaar opleidingen bij professoren voor waterbehandeling van zwembaden. Op deze manier kunnen wij onze klanten goed begeleiden, tevens is de opleiding GRATIS, en krijgt u de nodige opleiding op papier mee.

De 3 dochters:

1 van de dochters werkt mee in de zaak , als vanaf kleinsafaan gaat zij zowel mee met haar vader de werf op en staat ze ook mee in de winkel . doordat ze ook al zoveel jaren mee draait weet ze ook voldoen van de zaak . In de winterperiode houd zij de zaak dan ook gedeeltelijk alleen open. Achteraan in de showroom heeft ze dan ook haar eigen zaak een webshop + showroom met baby en kinder artikelen .

Onze andere dochter  Sarina helpt vrijwillig een handje mee in de zaak.

Onze  belangrijkste merken zijn :

Pentair, Renolit (het vroegere alkor), Hayward, Hanna, Zodiac, Aquatop, Aquadeck , Starline, Leisure pools, Compass pools en nog vele andere. Wij verkopen ook diverse trampolines, parasols en MBT schoenen. En kijk zeker geregeld eens naar de pagina met onze promoties.

Contacteer ons voor degelijk advies en perfecte dienstverlening.

 

24/7 Service Onderhoudsproducten

Funny Pool - 24/7 Onderhoudsproducten

 

 

Enkele realisaties